نکاتی مهم درباره غذا خوردن در رستوران
1- خودداری از مصرف کره با پلو
2- استفاده از دوغ یا ماست کم چرب به جای ماست پرچرب
3- خودداری از مصرف زرده تخم مرغ همراه با برنج (در چلوکباب)
4- استفاده از غذاهای بخارپز، آب پز و کبابی به جای غذاهای سرخ کرده
5- استفاده از سس گوجه فرنگی به جای سس مایونز هنگام خوردن ساندویچ
6- انتخاب غذاهای پُر سبزی و کم چرب
7- استفاده از یک سالاد سبزیجات همراه با آبلیمو، یا سوپ سبزی کم چرب
8- عدم مصرف غذاهای فوری مانند انواع ساندویچ و پیتزا
9- سئوال کردن از مسئولین رستوران درباره شیوه تهیه و پخت غذا (سرخ کردن، کباب کردن، بخارپز کردن و...)