این ظروف موجب تشکیل سنگ کلیه می شود
متخصصان علوم بهداشتی تایوان در این آزمایشات دریافتهاند که اگر این ظرفها زیاد حرارت ببینند مواد شیمیایی ملامینی آنها وارد غذا میشود و خوردن غذا در این شرایط میتواند خطر تشکیل سنگهای کلیوی را افزایش دهد.
به نوشته روزنامه دیلی میل، این متخصصان روی دو گروه از داوطلبان مطالعه کردهاند که قرار شد هر کدام سوپ رشته داغ را در کاسههای ملامینی و چینی بخورند.
به نوشته روزنامه دیلی میل، متخصصان قبل از خوردن سوپ و تا 12 ساعت بعد از صرف غذا هر دو ساعت یکبار از این افراد آزمایش ادرار گرفتند. سه هفته بعد این آزمایشات با تغییر جنس کاسهها تکرار شد. نتایج آزمایشات تایید کرد که وقتی غذاهای داغ یا اسیدی در ظروف پلاستیکی و ملامینی مصرف شوند ترکیبات شیمیایی این ظروف وارد غذا میشوند و غذا را آلوده میکنند، بویژه اگر جنس این ظروف مرغوب نباشد این خطر تشدید میشود. وارد شدن این ترکیبات در خون به نوبه خود خطر تشکیل سنگ کلیه را تشدید میکند.